Afspraak maken

Check vóór u een afspraak maakt eerst zelf uw gezondheidsklacht met de Quin-app. Afhankelijk van uw klacht kunt u daarna meteen afspreken voor een passend consult. Hiervoor bieden we de volgende mogelijkheden:

Praktijkbezoek of telefonisch consult

Maak een afspraak zonder wachttijd aan de telefoon. Log in op de webagenda om een praktijkbezoek of telefonische afspraak in te plannen. 

Videobellen met de huisarts

Reserveer een dag en tijd om te videobellen met een van onze huisartsen. Op werkdagen tussen 13.00 en 15.00 uur zitten ze voor u klaar om u verder te helpen. Het gesprek vindt plaats via de webcam of de Quin-app en u krijgt bericht als de huisarts wil beginnen. Zo hoeft u nergens naartoe.

Download de Quin-app om hier gebruik van te maken.

Vragen stellen via de chat

Hebt u een praktische of minder dringende, medische vraag? Stuur een chatbericht aan de praktijk en deel eventueel foto’s van uw zichtbare klacht. U krijgt altijd binnen twee werkdagen een reactie. Meestal sneller.

Download de Quin-app om hier gebruik van te maken.

home_afspraak_maken_image_1
home_afspraak_maken_image_2

Download de Quin-app

Download de app en ga aan de slag met uw gezondheid. Hebt u hulp nodig bij het installeren en inloggen in de Quin-app? Bekijk dan de veelgestelde vragen van het Quin Support center.

appstore
google-play