Integratie Quin x Uw Zorg Online

 In Nieuws

Sinds enige tijd is het mogelijk om via de Quin-app bij klachten uw gezondheidsklacht te checken en om een chat te sturen naar de praktijk. Vanaf donderdag 1 juni zullen deze opties te vinden zijn in het patiëntenportaal van Uw Zorg Online. Zo wordt het voor u gemakkelijker, omdat alle digitale services van onze praktijk dan op één plek te vinden zijn.

Wat betekent dit voor u?

 • Gebruikt u de Quin-app al?
  Vanaf nu willen we u vragen deze app niet meer te gebruiken en alleen gebruik te maken van het patiëntenportaal. Als u hetzelfde emailadres gebruikt bij Uw Zorg Online zullen uw oude klachtrapporten en chats zichtbaar worden binnen het patiëntenportaal. Zodra u de Quin functionaliteiten gebruikt binnen het patiëntenportaal kunt u niet meer inloggen in de Quin-app.
 • Gebruikt u het patiëntenportaal al, maar was u nog niet bekend met Quin?
  Vanaf nu kunt u twee extra functionaliteiten terugvinden in het patiëntenportaal:
  • Check mijn gezondheidsklacht
   Klik in het patiëntenportaal op de tegel ‘Check mijn gezondheidsklacht’ en inzicht in mogelijke oorzaken van de klacht, advies of u naar de huisarts moet en een indruk hoe dringend het is.
  • Chatten met een medewerker van de praktijk
   Klik in het patiëntenportaal op de tegel ‘Chat met de praktijk’ als u een praktische of niet-dringende medische vraag heeft.
 • Maakt u nog geen gebruik van de Quin-app of het patiëntenportaal?
  Lees op onze website over de online mogelijkheden die wij bieden en regel uw zorgzaken gemakkelijk zelf online.

Als u de Uw Zorg Online app op uw telefoon heeft staan, dan raden we u aan de nieuwste update hiervan te installeren. Daarnaast raden wij vanaf nu aan om voor het maken van een afspraak uw gezondheidsklacht te checken, zodat uzelf en de dokter geïnformeerd de afspraak in gaan.

Op deze pagina vindt u meer informatie over de online mogelijkheden die wij als praktijk aanbieden.