Altijd en overal in contact met de praktijk

Bij onze huisartsenpraktijk combineren we menselijke zorg met slimme digitale mogelijkheden. Hiervoor nemen we de Quin-app in gebruik. De Quin-app is een app waarmee u eenvoudig en snel gezondheidszaken kunt regelen. Kijk hieronder wat u er allemaal mee kunt doen.

quin_app_image

Wat kunt u allemaal met de Quin–app?

icon_10

Check uw gezondheidsklacht 

Beantwoord de vragen van de symptoomchecker en krijg een betrouwbaar inzicht in mogelijke oorzaken van uw klacht, advies of u naar de huisarts moet en een indruk hoe dringend het is.

Check vóór u een afspraak maakt eerst uw gezondheidsklacht met de Quin-app. Uw huisarts is dan op de hoogte van uw klacht, zodat deze zich goed kan voorbereiden op het gesprek. 

icon_4

Stel vragen en stuur foto’s

Hebt u een praktische of minder dringende medische vraag? Stuur een chatbericht naar de praktijk en deel eventueel foto’s van uw zichtbare klacht. U krijgt binnen max. 2 werkdagen reactie.

icon_7

Lees meer over gezondheidsklachten

Lees meer over klachten, ziektes en aandoeningen. Geschreven door medische experts, met tips wat u er zelf aan kunt doen.

icon_2

Videobellen met de huisarts

Reserveer een dag en tijd om te videobellen met een van onze huisartsen. Elke maandag, donderdag en vrijdag tussen 13:00 en 15:00 uur zitten ze voor u klaar om u verder te helpen.

ce

Veiligheid & Privacy

De Quin-app is CE-gecertificeerd als medisch hulpmiddel klasse 1 en voldoet aan de wettelijk gestelde eisen. Al jouw informatie wordt veilig en vertrouwelijk behandeld en gebruiken we alleen als jij er toestemming voor geeft

Installeer de Quin-app in 3 stappen

  1. Download de Quin-app
  1. Maak een account aan

Open de app, kies ‘aanmelden’ en volg de stappen op het
scherm.

  1. Voeg uw huisarts toe

Beantwoord de vragen en kies uw huisartsenpraktijk.
De Quin- app is nu klaar voor gebruik.

handphone
appstore
google-play

Hulp nodig?

Hebt u hulp nodig bij het installeren en inloggen in de Quin-app? Bekijk dan de veelgestelde vragen van het Quin Support center.